Παραλήρημα Στέρλινγκ στο δικαστήριο

από AllAboutARIS

Μηνύσεις στο ΝΒΑ μέχρι να… πεθάνει προανήγγειλε ο Ντόναλντ Στέρλινγκ, ο οποίος αποκάλεσε δημοσίως τη σύζυγό του «γουρούνι» για την προσπάθειά της να πουλήσει τους Κλίπερς

Μηνύσεις στο ΝΒΑ μέχρι να… πεθάνει προανήγγειλε ο Ντόναλντ Στέρλινγκ, ο οποίος αποκάλεσε δημοσίως τη σύζυγό του «γουρούνι» για την προσπάθειά της να πουλήσει τους Κλίπερς χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο Ντόναλντ Στέρλινγκ στη δεύτερη μέρα της δίκης του για να αποδειχτεί αν βρίσκεται στην απαιτούμενη νοητική κατάσταση πρόσφερε… από μόνος του όλες τις αποδείξεις για την ενοχή του.

Ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς έβρισε τη σύζυγό του, Σέλι, η οποία διεκδικεί το δικαίωμα να πουλήσει την ομάδα και φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με αγοραστή έναντι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μετά την κατάθεσή της, τον πλησίασε στο ακροατήριο και ο 80χρονος άνδρας ακούστηκε να λέει στην 58χρονη σύζυγό του «Φύγε από κοντά μου, γουρούνι!».

Στην κατάθεσή της ανέφερε πως έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε το ρατσιστικό παραλήρημα του συζύγου της, ενώ υποστήριξε πως εκείνος έχει Αλτσχάιμερ σε πρώιμο στάδιο.

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Στέρλινγκ είχε δηλώσει πως δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τις μετοχές του και τα έβαλε με τη σύζυγό του και τη λίγκα. «Ποτέ δεν θα πουλήσω την ομάδα μου και μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω θα κάνω μηνύσεις στο ΝΒΑ για αυτή την παραβίαση των δικαιωμάτων μου», τόνισε, ενώ για τη σύζυγό του είπε: «Με εξαπάτησε. Εγώ την εμπιστευόμουν. Ποτέ δεν περίμενα από μία σύζυγο να μην είναι στο πλευρό του άντρα της».

Η ένωση ιδιοκτητών του ΝΒΑ αναμένεται να επικυρώσει την πώληση των Κλίπερς στο άλλοτε στέλεχος της Microsoft Στιβ Μπάλμερ την Τρίτη, αρκεί να έχει εγκριθεί πρώτα η μεταβίβαση των μετοχών από το δικαστή. Εφόσον για οποιονδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί η πώληση των Κλίπερς μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, το ΝΒΑ αναμένεται να δημοπρατήσει τις μετοχές της ομάδας του Λος Άντζελες.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα