Ρυθμιστές Μανιάς και Κύργιας

από AllAboutARIS

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που περιμένει να ξεκαθαρίσει η παραμονή των δυο παικτών.

Από την εξέλιξη των συζητήσεων που θα έχει αυτή την εβδομάδα η διοίκηση για το θέμα της παραμονής των Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια θα εξαρτηθεί πότε θα περάσει στο επόμενο στάδιο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ. Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης ναι μεν παρακολουθεί καθημερινά μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Κικερίδη δεκάδες υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όμως πριν ξεκαθαρίσουν οι παραπάνω υποθέσεις, δύσκολα θα προχωρήσει στην επόμενη κίνηση. Η εξήγηση είναι απλή. Μανιάς και Κύργιας είναι δυο παίκτες που θέλει στο ρόστερ ο έλληνας τεχνικός και αν αποχωρήσουν τα πλάνα του διαφοροποιούνται.

Ο Καλαιτζίδης αν φύγει ο Μανιάς, με δεδομένο ότι δεν ανανεώνει και ο Αγγελούδης, μένει χωρίς κανένα επιθετικό και πρέπει οπωσδήποτε να κινηθεί αναζητώντας δυο και προφανώς ο ένας θα είναι ξένος. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τους στόπερ αφού Μανιάς και Γιαννίτσης αποτελούν μια βάση στην οποία μπορεί να πατήσει ο 57χρονος τεχνικός και να προσθέσει ένα ξένο στις ηλικίες άνω των 24 ετών.

Το μπαλάκι πέφτει πλέον στα χέρια της διοίκησης που το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα κληθεί να χειριστεί την υπόθεση με ένα ραντεβού που είναι σε εκκρεμότητα με τον ατζέντη των δυο παικτών που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων πάντως δεν θα έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη .

Προτεινόμενα Άρθρα