Προφορική συμφωνία με Καλί

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Καλί έχουν συμφωνήσει προφορικά για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Γιατί τον θέλει ο Καλαιτζίδης.

Το AllAboutARIS από την πρώτη στιγμή σας είχε ενημερώσει  ότι ο Σιρίλ Καλί όχι μόνο βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Δημήτρη Καλαιτζίδη για τον κεντρικό αμυντικό που αναζητά αλλά είναι από τους παίκτες που θα ήθελε να δει ντυμένους στα κιτρινόμαυρα. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Arenapress» αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες αφού ο έλληνας τεχνικός εκτιμά ιδιαίτερα τα προσόντα του γάλλου αμυντικού και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του και δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τον εκπρόσωπό του βρέθηκε δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο 57χρονος τεχνικός που συνεργάστηκε δυο φορές στο παρελθόν (τελευταία φορά πρόπερσι) με τον 30χρονο γάλλο θεωρεί ότι μπορεί να του λύσει πολλά προβλήματα με την ευχέρεια που έχει να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις πέρα από αυτή του στόπερ αφού κατά καιρούς τον έχουμε δει να παίζει αριστερό μπακ και δεξί μπακ αλλά και αμυντικό χαφ αφού η τεχνική του κατάρτιση είναι ένα από τα στοιχεία του. 

Πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει και στο οικονομικό αφού οι δυο πλευρές τα έχουν σχεδόν βρει. Αυτό που θα επισημοποιήσει την συμφωνία είναι η υλοποίηση κάποιων πραγμάτων που ζήτησε η πλευρά του παίκτη από τη διοίκηση και δεν έχουν να κάνουν μόνο με το οικονομικό.

Προτεινόμενα Άρθρα