Πάει NCAA ο Μήτογλου

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ φαίνεται ότι βγαίνει για μία ακόμα φορά ο… χαμένος με τον νόμο των επαγγελματικών συμβολαίων στους 18άρηδες μιας και ο Κώστας Μήτογλου έχει αποφασίσει να δοκιμάσει στο NCAA και στο Γουέικ Φόρεστ.

Η πρώτη περίπτωση ήταν του Λίνου Χρυσικόπουλου ο οποίος όταν έγινε 18 ετών, δεν παρέμεινε στον ΑΡΗ αλλά αποχώρησε για την ιταλική Μπιέλα. Τώρα ήρθε ο Κώστας Μήτογλου ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι από τα Αστέρια με τους “κίτρινους” να δαπανούν 15.000 ευρώ ενώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα έφτανε τις 50.000 ευρώ. 
Ο νεαρός έγινε 18 στις 11 Ιουνίου και υπήρχε η φημολογία ότι θα πάει στο NCAA και θα εγγραφεί σε κάποιο κολλέγιο με το Γουέικ Φόρεστ να είναι η τελική επιλογή του, στο οποίο μάλιστα φοίτησε και αγωνίστηκε ο Τιμ Ντάνκαν των Σαν Αντόνιο Σπερς. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη θα καταβάλλει το ποσό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή του από τα Αστέρια, μιας και υπήρχε σχετικός όρος στο ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι. 
Όμως ο ΑΡΗΣ χάνει ένα μεγάλο ταλέντο, από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην ηλικία του και σίγουρα είναι κάτι που η διοίκηση ήθελε να αποφύγει, αλλά παρά τις πιέσεις ο Κώστας Μήτογλου δεν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους “κίτρινους”. 

Προτεινόμενα Άρθρα