Mε σύμμαχο τη FIBA

από AllAboutARIS

Ο Αμερικάνος δε δέχεται το διακανονισμό που του προτείνουν οι “κίτρινοι”, όμως σε περίπτωση που συνεχίσει το ίδιο… τροπάριο, δεν αποκλείεται να κάνει παρέμβαση η FIBA.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πλέον είναι σε μια κρίσιμη περίοδο εξυγίανσης, και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι αναγνωρίζουν την ειλικρινή προσπάθεια της διοίκησης να βελτιώσει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Φυσικά αυτό αποτυπώθηκε και από το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια, έκλεισαν πολύ δύσκολες υποθέσεις όπως για παράδειγμα αυτή του Γάιου Σκορδίλη.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να δεχτεί και η πλευρά του Ααρον Μάιλς τον διακονισμό που της προτάθηκε. Ωστόσο, ακόμα κι αν αυτό δεν πραγματοποιηθεί, οι “κίτρινοι” υπολογίζουν και στη βοήθεια της FIBA.

O λόγος; Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει εκτιμήσει τη στάση του ΑΡΗ και το γεγονός ότι με πράξεις αποδεικνύει ότι θέλει να γυρίσει σελίδα. Επομένως, δεν αποκλείεται σε περίπτωση που ο Αμερικάνος συνεχίσει να έχει την ίδια στάση, να κάνει παρέμβαση, προκειμένου να δοθεί η λύση.

Οπως και να έχει, ευχή όλων είναι να κλείσει άμεσα χωρίς την παρέμβαση της το θέμα, έτσι ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό ο αγωνιστικός σχεδιασμός της προσεχούς σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα