"Ενα διαρκείας για μένα"

από AllAboutARIS

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς σχολίασε στην "Arenapress" την προσπάθεια ανασύνταξης του ΑΡΗ με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη.

Χαρούμενος από την ενεργοποίηση στα κοινά του ΑΡΗ δηλώνει με συνέντευξή του στην “Arenapress” ο Λευτέρης Σούμποτις που θα αγοράσει όπως είπε και αυτός διαρκείας για την επόμενη σεζόν. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

“Είναι η καλύτερη είδηση που θα μπορούσα να μάθω για τον ΑΡΗ. Και μόνο η παρουσία του μπορεί να δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ που είναι ξανά κοντά στον ΑΡΗ και μπράβο στη διοίκηση που δείχνει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο και με σεβασμό για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΑΡΗ. Δείχνει επίσης ότι κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια ήθελανα να κρατήσουν μακριά τους ζωντανούς θρύλους του ΑΡΗ. Μάλλον γιατί δεν βόλευε η παρουσία τους. Ο ΑΡΗΣ έχει εκπληκτικούς ανθρώπους στο μπασκετ που πρέπει να τους φέρει κοντά με κάθε τρόπο. Τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον Νίκο Φιλίππου, τον Μιχάλη Ρωμανίδη, τον Γιώργο Δοξάκη. Ετσι πρέπει να κάνουν οι ομάδες που τιμούν την ιστορία τους. Χάρηκα και για την επιστροφή του Χάρη Παπαγεωργίου σαν Πρόεδρος του Α.Σ”

Ακόμη έδειξε υπέρμαχος και της επιστροφής του Παναγιώτη Γιαννάκη: “Είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι μια τεράστια προσωπικότητα με μεγάλη προσφορά. Και ποιος δεν θα ήθελε να τον ξαναδεί στον ΑΡΗ, στον πάγκο της ομάδας, με τον Νίκο να ασχολείται με τα διοικητικά σας σύμβουλος. Και μόνο για αυτό δεν θα έπρεπε να πέφτει καρφίτσα στο Παλέ”

Ο Σούμποτις τέλος συμφώνησε με την προτροπή του Γκάλη προς τον κόσμκο να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας: “Μαζί του είμαι και ακολουθώ. Στρατιώτης ο Νίος, στρατιώτης και εγώ. Θα αγοράσω κανονικά φέτος το εισιτήριο διαρκείας μου στον ΑΡΗ και θα το δώσω σε ένα φίλο μου αρειανό να πηγαίνει στο γήπεδο. Και όταν έρχομαι στη Θεσσαλονίκη να μπορώ και εγώ να έχω τη θέση μου και να είμαι μαζί με την ομάδα”. 

Προτεινόμενα Άρθρα