Εστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα

από AllAboutARIS

Για ακόμα μια φορά τόνισε πως προτεραιότητα του δεν είναι τα χρήματα, αλλά να παραμείνει σε ένα περιβάλλον που θα τον βοηθήσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Οι περισσότεροι θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, όμως ο ίδιος με τη στάση του δείχνει για ακόμα μια φορά ότι θέλει να μείνει στον ΑΡΗ.

“Δεν είναι πειρασμός για εμένα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, καθώς προτεραιότητα μου είναι να παίξω μπάσκετ”, ήταν η ατάκα του όταν ρωτήθηκε από μέσα της Βουλγαρίας για το ενδιαφέρον των δύο “αιωνίων”. Μια ατάκα που σίγουρα αν ήθελε να αποχωρήσει δε θα την έλεγε.

Στην ουσία τόνισε για ακόμα μια φορά, ότι θέλει να μείνει σε ένα περιβάλλον που θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Στον ΑΡΗ ξέρει 100% ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα όχι.

Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά ο πιο ταλαντούχος φόργουορντ του ευρπαϊκού μπάσκετ επιλέγει τον ΑΡΗ, παρά το γεγονός ότι πολλοί θέλουν να το αλλάξουν τη γνώμη.

Σίγουρα, αυτό το γεγονός τιμά τον παίκτη που σε αντίθεση με πολλούς άλλους που θα ήταν στη θέση του, εκτιμά όσα έχει βρει στους “κίτρινους” και δε φεύγει μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Προτεινόμενα Άρθρα