Το πλάνο που… περιμένει

από AllAboutARIS

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΑΡΗ, παρ` όλα αυτά εφόσονη FIBA ανάψει το… πράσινο φως, όλα θα πάνε βάσει σχεδίου

Πολλά φλέγοντα ζητήματα σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μπάσκετ βρίσκονται στον… αέρα τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Το θέμα προπονητή, οι παίκτες που θα ανανεώσουν ή θα αποχωρήσουν, καθώς και η παραμονή των Βεζένκοφ-Μποχωρίδη.

Αυτό το γεγονός βέβαια δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει πλάνο από τη διοίκηση του ΑΡΗ.Προεργασία έχει γίνει και για το θέμα προπονητή, και για τους παίκτες που θα παραμείνουν, ακόμα και για τους στόχους από τη ξένη αγορά.

Ωστόσο, σίγουρα τίποτα δε μπορεί να τρέξει πριν να ανάψει το πράσινο φως η FIBA. Ο λόγος; Η διοίκηση της ΚΑΕ θέλει να παραμείνει απόλυτα συνεπής στο πλάνο της και γι αυτόν τον λόγο κάνει τα πάντα για να λάβει τη θετική απάντηση της Ομοσπονδίας.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα και ο αγωνιστικός σχεδιασμός θα.. κυλήσει βάσει του πλάνου, το οποίο έχει ήδη εκπονήσει ο Λευτέρης Αρβανίτης με τους συνεργάτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα