Θέλει… κίνηση

από AllAboutARIS

Τα πρώτα δείγματα "κινητικότητας" ήρθαν με την ανανέωση Ψυχογιού και τις επικείμενες των Σουνά, Γιαννίτση, Σταυρόπουλου

Επρεπε να φθάσουμε στην τέταρτη μέρα του Ιούλη, ώστε να παρατηρηθεί (μεταγραφική) κινητικότητα στον ΑΡΗ. Εν μέσω διοικητικών συμβουλίων, γενικών συνελεύσεων, συνεντεύξεων Τύπου και, φυσικά, δικαστηρίων, δινόταν η εντύπωση πως το αγωνιστικό έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό. Οχι, πως η αλήθεια απέχει και πολύ…

Από τις αρχές της εβδομάδες, που ολοκληρώνεται, όμως, η “περιρέουσα” ατμόσφαιρα στο “Κλ. Βικελίδης”, έδειχνε ότι κάτι… κινείται, έστω και με (δικαιολογημένη ή μη) καθυστέρηση. Τελικά, όσοι πίστευαν πως θα υπάρξουν εξελίξεις, δεν έπεσαν έξω, δεδομένου ότι ανακοινώθηκε, την Παρασκευή, η ανανέωση του Νίκου Ψυχογιού και παράλληλα έρχονται θετικά μηνύματα όσον αφορά τα θέματα των Μιχάλη Γιαννίτση, Δημήτρη Σουνά και Ηλία Σταυρόπουλου.

Η κινητικότητα μεταφράστηκε σε εύρεση ρευστού, απαραίτητο γεγονός, για να καμφθούν οι αμφιβολίες των παικτών και των εκπροσώπων τους και προκειμένου να φθάσει, η διοίκηση, στο τελικό στάδιο των συμφωνιών. Εάν όλα πάνε καλά, τότε την προσεχή Δευτέρα, θα ανακοινωθεί και η παραμονή άλλων τριών παικτών, τους οποίους ήθελε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, βάσει των εισηγήσεων που είχε κάνει.

Η… κινητικότα, όμως, καλό θα ήταν να συνεχιστεί, ώστε να ενισχύσει τις αισιόδοξες, δημόσιες τοποθετήσεις των διοικούντων, οι οποίοι παραμένουν πιστοί στο πλάνο, που έχουν εξαγγείλει.

Προτεινόμενα Άρθρα