"Κλήση" για Κοκορόγιαννη, Μανιά, Κύργια

από AllAboutARIS

Ο Πάνος Στεφανίδης έχει καλέσει στη Θεσσαλονίκη των εκπρόσωπο των δύο παικτών για να λυθεί μια και καλή το θέμα.

Ένα από τα θέματα που σε κάθε περίπτωση “καίνε” και τον Π. Στεφανίδη, αλλά και τον Δημήτρη Καλαιτζίδη είναι αυτό των Μανιά, Κύργια. Είναι δεδομένο ότι οι δυο παίκτες βλέπουν μία… διέξοδο  διαφυγής από την στιγμή που ουκ ολίγες ομάδες τους έχουν προσεγγίσει. Ειδικά ο Μανιάς έχει πολλές και… διάφορες προτάσεις, αλλά θα πρέπει κι αυτός να αντιληφθεί ότι ο Άρης του έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, του έχει πληρώσει σε ποσοστό 90% το συμβόλαιό του και ο Καλαιτζίδης στηρίζει πάρα πολλά στον ίδιο για τη νέα χρονιά.

Από την άλλη ο Κύργιας είναι σίγουρα από τους αδικημένους στο οικονομικό, αλλά συμβόλαιο σαν αυτό που έχει τη νέα χρονιά στον Άρη δεν θα βρει ούτε το…μισό στην Superleague. Το θέμα φυσικά δεν είναι μόνο να έχει το συμβόλαιο, αλλά και να το πληρώνεται. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τον εκπρόσωπο των παικτών Κίμωνα Κοκορόγιαννη να βρεθεί την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη μαζί με τους παίκτες από την μία για να τους παρουσιάσει αποδείξεις… ρευστότητας και από την άλλη γιατί ποντάρει και στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που επίσης θέλει να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης παρά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί θα προσπαθήσει να μεταπείσει τους δυο παίκτες (για τον Μανιά, αν πληρώσει ένα ποσό της τάξεως των 10-15 χιλιάδων εξαφανίζει τον κίνδυνο προσφυγής) και να τους κρατήσει στην Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα