Διάψευση για συμφωνία Κρόος με Ρεάλ

από AllAboutARIS

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της εθνικής Γερμανίας ενόψει του αγώνα με τη Γαλλία για τους «8» του Μουντιάλ, ο Κρόος τόνισε πως δεν μίλησε με καμία ομάδα αναφορικά με το μέλλον του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τα Μέσα της Μαδρίτης θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του διεθνούς μέσου στη «βασίλισσα», αναφέροντας πως έχει επέλθει συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους Βαυαρούς, με το deal να κλείνει στα 25 εκατ. ευρώ.

Παρ` όλα αυτά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της εθνικής Γερμανίας ενόψει του αγώνα με τη Γαλλία για τους «8» του Μουντιάλ, ο Κρόος τόνισε πως δεν μίλησε με καμία ομάδα αναφορικά με το μέλλον του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπός του.

«Θα αποφασίσω για το μέλλον μου μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μπορώ να σχολιάζει κάθε τι που γράφεται στον Τύπο. Όταν τελειώσει το Μουντιάλ θα πάρω την απόφασή μου. Δεν έχω υπογράψει τίποτα, είμαι συγκεντρωμένος εδώ», ήταν τα λόγια του Γερμανού άσου, για να συμπληρώσει ο προπονητής, Γιόακιμ Λεβ του ότι: «Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν είχε καμία προσωπική επαφή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα αποφασίσει αργότερα».
Ενώ λίγο νωρίτερα ο μάνατζερ του Κρόος, Φόλκερ Στρουτ είχε πει πως: «Από τη δική μας πλευρά δεν έχει ξεκαθαρίσει το οτιδήποτε. Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει».

Προτεινόμενα Άρθρα