Καταλύτης το αγωνιστικό

από AllAboutARIS

Από την παραμονή Μανιά, Κύργια, Σουνά, Γιαννίτση, Σταυρόπουλου και Διούδη θα φανεί η δυνατότητα της διοίκησης να υλοποιήσει το πλάνο της Football League.

Από σήμερα τον Πρόεδρο του ΑΡΗ περιμένει πολύ τρέξιμο ώστε να κλείσει τρύπες και να πείσει με τις κινήσεις του ότι έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει δίχως προβλήματα το πλάνο του για τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League. Αλλωστε όπως έχουμε αναφέρει τελεί και υπό μια άτυπη διορία ως τις 20-25 Ιουλίου από τους δυο μεγαλομετόχους. Πρώτος στόχος η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας με δεδομένο ότι υπάρχει και ο περιορισμός και ο Καλαιτζίδης θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του παίκτες όπως οι Μανιάς, Κύργιας, Σουνάς, Γιαννίτσης, Σταυρόπουλος και Διούδης. Ειδικά η παραμονή των δυο πρώτων είναι και ένα στοίχημα για τον Παναγιώτη Στεφανίδη που ετοιμάζει άμεσα ταξίδι στην Αθήνα για αν ξεκαθαρίσει τα πράγματα (θυμίζουμε ότι πριν από δέκα μέρες ο Κύργιας είχε ζητήσει να αποχωρήσει).

Η περίπτωση του Διούδη είναι παρόμοια με του Μανιά. Βαρύ για τα δεδομένα της Football League συμβόλαιο την επόμενη σεζόν και ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Πλην όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια του Αρη που δεν το συζητά για κάτω από 500.000 ευρώ (η ρήτρα του είναι 1,5εκ) και το διεμήνυσε στον εκπρόσωπό του.
Για τους άλλους τρεις, περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν συγκεντρώνουν Γιαννίτσης και Σταυρόπουλος και λιγότερες ο Σουνάς που έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της λίγκας και το σκέφτεται σοβαρά.

Προτεινόμενα Άρθρα