Κατέληξε σε Καρατζιοβαλή

από AllAboutARIS

Επιστροφή στα κίτρινα για τον πρώην τερματοφύλακα του ΑΡΗ αλλά από άλλο πόστο.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό που αφορά τους ποδοσφαιριστές, ο Δημήτρης καλαιτζίδης ολοκληρώνει σιγά-σιγά και το κομμάτι που αφορά τους συνεργάτες που θα έχει στο πλευρό του στην ομάδα. Ενας από αυτούς είναι ένας παλιός γνώριμος των κιτρίνων ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής. Ο 39χρονος πορτιέρο κρέμασε μόλις φέτος τα… γάντια του και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που τον γνωρίζει καλά από την κοινη τους παρουσία στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας της σεζον 1999-200 του πρότεινε να αναλάβει την χηρεύουσα θέση του εκπαιδευτή τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο Καρατζιοβαλής φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ για τέσσερα χρόνια από το 2005 ως το 2009, κάνοντας όμως μόλις τέσσερις συμμετοχές πέφτοντας πάνω στις καλές χρονιέςτου Χαλκιά τη διετία 2006-08 και την πρώτη του Σηφάκη. Οι περισσότεροι θα θυμούνται την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στον επαναληπτικό με την Ρόμα τον Σεπτέμβριο του 2005.

Προσέγγιση στον Καρατζιοβαλή είχε προσπαθήσει να κάνει και ο Λάμπρος Σκόρδας την περασμένη σεζόν για να αναλάβει πόστο στην ομάδα αλλά τότε ο ίδιος είχε κρίνει ότι δεν ήταν οι κατάλληλες συνθήκες.

Προτεινόμενα Άρθρα