Ρόμα για Ιακωβίδη

από AllAboutARIS

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο γεννημένος το 1998 τερματοφύλακας της Κ16 του ΑΡΗ και είναι πιθανό η Ρόμα να καταθέσει πρόταση. Πόσα είναι τα τροφεία.

Όταν ο Παναγιώτης Στεφανίδης έλεγε στην πρόσφατη γενική συνέλευση ότι υπάρχουν τρεις παίκτες του ΑΡΗ για τους οποίους είναι πιθανό να έρθουν προτάσεις στην ΠΑΕ ελάχιστοι έδωσαν σημασία αφού λίγο πολύ είναι γνωστό ότι ήδη κάτι… παίζει με τους Σωκράτη Διούδη και Μιχάλη Μανιά.
Όπως αποκαλύπτει όμως σήμερα η «Arenapress» ο τρίτος της παρέας είναι ένας «μικρός» από τα τμήματα υποδομής. Πρόκειται για τον 16χρονο τερματοφύλακα των κιτρίνων Χρυσόστομο Ιακωβίδη που έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Ρόμα. Ο νεαρός διεθνής με την Εθνική κάτω των 16 πορτιέρο, δοκιμάστηκε πρόσφατα από την ιταλική ομάδα σε ένα κάμπ για τερματοφύλακες στο οποίο συμμετείχαν οκτώ ιταλοί, ένας βραζιλιάνος και αυτός και άφησε άριστες εντυπώσεις.

Το δοκιμαστικό που έκανε ο νεαρός τον οποίο είχε τσεκάρει παλιότερα και ο Θόδωρος Κάντας πήγε τόσο καλά που δεν αποκλείεται η ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο ΑΡΗΣ αυτό που καρπώνεται εφόσον συναινέσει είναι τα τροφεία του νεαρού που μπορεί να φτάσουν ως και τις 100.000 ευρώ αφού μιλάμε για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και όχι επαγγελματία που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Το σημαντικό για τον ΑΡΗ πάντως θα είναι αν γίνει το ντιλ να μπορέσει να βάλει στη συμφωνία και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Προτεινόμενα Άρθρα