Στα πρότυπα του Golden club

από AllAboutARIS

Η επιτακτική ανάγκη να αλλάξει μορφή η ΚΜΑ και να μετατραπεί σε κάτι άλλο κυοφορεί εξελίξεις στον… ημιθανή φορέα.

Στην ΚΜΑ πλέον είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι πρέπει να υπάρξει ολοκληρωτική αλλαγή. Δυο είναι οι παράμετροι. Καταρχήν η μετοχική σύνδεση με την ΠΑΕ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφοροποιηθεί η συγκεκριμένη σχέση. Η πιο απλή όλων είναι φυσικά να εμφανιστεί ένας επενδυτής και να του παραχωρηθούν οι μετοχές. Αυτό που σε κάθε περίπτωση πρέπει να αλλάξει είναι ο τρόπος λειτουργίας της ΚΜΑ και το τι μπορεί να προσφέρει η πάλαι ποτέ Λέσχη στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Όσοι ζητούν την διάλυση της ΚΜΑ προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι επί της ουσίας έχει ήδη διαλυθεί. Όταν στην Γενική συνέλευση συμμετέχει το 1,5% των μελών και στην κρισιμότερη ψηφοφορία όλων μόλις το 6-7 % είναι ξεκάθαρο ότι οι… πελάτες πήγαν άλλου.
Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες ιδέες και σε κάθε περίπτωση αυτή που φαίνεται πιο.. .ελκυστική είναι η ΚΜΑ να μετατραπεί σε… GOLDEN ΚΜΑ στα πλαίσια του Golden Club του μπάσκετ.

Όσοι Αρειανοί θέλουν να συμμετέχουν θα το κάνουν με ένα σημαντικό ποσό (χιλιάδων ευρώ- το πόσο είναι υπό συζήτηση και πρέπει να το αναλύσουν επαγγελματίες του μάρκετινγκ), θα απολαμβάνουν VIP προνόμια και θα μπορούν να συνδράμουν οικονομικά όποτε υπάρχει σχετική ανάγκη από την ΠΑΕ. 

Φυσικά αφού σχηματοποιηθεί αυτή η πρόταση θα τεθεί στην επόμενη ΓΣ του φορέα, ώστε η Λέσχη να αλλάξει προς την κατεύθυνση που θα μπορεί πραγματικά να είναι από την μία χρήσιμη για τον σύλλογο και από την άλλη περήφανη (και τα μέλη της) για την ύπαρξη της.

Προτεινόμενα Άρθρα