Η παρουσίαση της Κόλος Κοβαλίβκα για τον ΑΡΗ: “Ο Θεός του πολέμου, ο φόβος για Γκάμα και ο Μπερτόγλιο”

από AllAboutARIS

Στην παρουσίαση του ΑΡΗ προχώρησε η Κόλος Κοβαλίβκα δίνοντας στο ουκρανικό κοινό πληροφορίες για τον “Θεό του πολέμου”.

Οι άνθρωποι της Κόλος κάνουν αναφορά στην ιστορία των κιτρινόμαυρων, τον προπονητή Μίκαελ Ένινγκ, αναλύουν το ρόστερ και ξεχωρίζουν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο της Ουκρανίας, τους Φακούντο Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα. Για τον Πορτογάλο μάλιστα εκφράζουν… την ανησυχία τους καθώς γνωρίζουν για την ποιότητά του.

Συγκεκριμένα γράφουν: “Στη μεσαία γραμμή του ΑΡΗ υπάρχουν δύο γνωστοί στο ουκρανικό κοινό, οι Facundo Bertollo και Bruno Gama.

Στην περίπτωση του Μπερτόγλιο, μόνο το όνομα είναι πραγματικά οικείο. Ο Αργεντινός είτε ήταν τραυματίας, είτε ήταν δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Κατά τη διάρκεια των έξι ετών που ο Φακούντο ανήκε στη Ντιναμό, έπαιξε έναν αγώνα στο Κύπελλο της Ουκρανίας και 4 παιχνίδια στην Premier League. Και, φυσικά, δεν θα ξεχάσουμε περίπου 40 λεπτά στους προκριματικούς του Champions League εναντίον της Γάνδης. Στην Ελλάδα, η κατάσταση του είναι λίγο καλύτερη: 48 αγώνες, 8 γκολ, 7 ασίστ σε δύο σεζόν σε Αστέρα και Λαμία. Τώρα είναι για τρίτη περίοδο στην Ελλάδα”.

Για τον Πορτογάλο: “Ο Μπρούνο Γκάμα, φυσικά, αποδείχθηκε πολύ καλύτερος στο Ντνίπρο: 9 γκολ και 12 ασίστ σε 56 παιχνίδια UPL σε τρία χρόνια. Μετά την Ουκρανία, η καριέρα του Γκάμα περιελάμβανε Ντεπορτίβο και Αλκορκόν και από το 2018 θα παίξει για τον ΑΡΗ. 55 αγώνες σε όλα τα τουρνουά, 15 γκολ και 4 ασίστ. Η Κόλος αξίζει σαφώς να φοβάται αυτόν τον παίκτη”.

Προτεινόμενα Άρθρα