Ο Στεφανίδης και το παράδειγμα Ηλιάδη

από AllAboutARIS

Τι προσπάθησε να αποφύγει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ στην χθεσινή του τοποθέτηση στην ΚΜΑ.

Όσοι στη χθεσινή τοποθέτηση του Παναγιώτη Στεφανίδη στην Γ.Σ περίμεναν να τον ακούσουν να τάζει λαγούς με πετραχήλια μόνο και μόνο για να πάρει το χρίσμα και να συνεχίσει στην διοίκηση της ΠΑΕ διαψεύστηκαν οικτρά. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ως Πρόεδρος της ΚΜΑ πέρσι στο διάστημα που την διοίκηση ανέλαβε ο Δημήτρης Ηλιάδης, είχε… καεί από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του (θυμηθείτε απλά το 1,4 εκ ευρών των χορηγιών και τον επενδυτή που δεν ηρθαν ποτέ) και αυτο λειτούργησε αποτρεπτικά για τον ίδιο.

Αυτός ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο απέφυγε μετά βδελυγμίας να υποσχεθεί μεγαλεπήβολες χορηγιες και να μιλήσει για συμφωνίες με συγκεκριμένα νούμερα άσχετα αν σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS είναι σχεδόν μια ανάσα από δυο πολύ σημαντικές συμφωνίες. Το μόνο που είπε ήταν πόσα χρήματα είναι τα έξοδα της επόμενης σεζόν και πόσα ο στόχος του εμπορικού τμήματος και φυσικά της διοίκησης, γνωρίζοντας οτι θα προκαλέσει δυσπιστία στα μέλη που ήταν στο Παλέ και σε όλους τους φίλους του ΑΡΗ που πληροφορήθηκαν τα τεκταινόμενα της γενικής συνέλευσης.

Προτίμησε δηλαδή να μην προσπαθήσει να… παραμυθιάσει τον κόσμο τάζοντας χορηγίες. Εχει κάνει αρκετές επαφές, παραδέχτηκε ότι έει ανοικτά θέματα με πολλές εταιρίες αλλά πέταξε το μπαλάκι στον κόσμο και την ΚΜΑ ως μεγαλομέτοχο να αποφασίσει αν θα του δώσει το χρόνο να προσπαθήσει να τις υλοποιήσει. 

Προτεινόμενα Άρθρα