Οι δυο και ο άγνωστος Χ

από AllAboutARIS

Για τους Διούδη και Μανιά γνωρίζαμε ότι αναζητείται ομάδα. Από χθες μάθαμε ότι υπάρχει και τρίτος παίκτης του ΑΡΗ που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού.

Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ επιβεβαίωσε χθες αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν, ότι δηλαδή για να βγει η χρονιά στη Football League πρέπει να… θυσιαστούν κάποιοι παίκτες, φωτογραφίζοντας τους Διούδη και Μανιά αλλά και ακόμη ένα τον οποίο όμως δεν ονομάτισε: «Υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες για τρεις παίκτες μας. Υπάρχουν συγκεκριμένες εξουσιοδοτήσεις που έχουν δοθεί από μάνατζερ με διορίες για να γίνουν οι μεταγραφές. Αν συνεχίσουμε την προσπάθεια για Β` Εθνική, μία από τις τρεις θα ολοκληρωθεί και θα φέρει έσοδα στην ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Στεφανίδης.

Για τους δυο είναι γνωστό. Διούδης και Μανιάς είναι οι δυο παίκτες από τους οποίους προσδοκά ο ΑΡΗΣ να κερδίσει χρήματα εφόσον φέρουν πρόταση από το εξωτερικό. Το καινουργιο που μάθαμε ήταν ότι εκτός από τους δυο παίκτες, υπάρχει και ένας πιτσιρικάς από τις μικρές ομάδες του ΑΡΗ που έχει εντυπωσιάσει ομάδα του εξωτερικού που φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει τα τροφεία και να τον αποκτήσει

Προτεινόμενα Άρθρα