Κι άλλη αναμονή

από AllAboutARIS

Τι ακριβώς συμβαίνει με τις δυο ανανεώσεις που έχει δικαίωμα να κάνει ο ΑΡΗΣ.

Οι κάλπες που θα στηθούν την Παρασκευή αφήνουν στον αέρα ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα για τουλάχιστον δυο ακόμη μέρες. Σε περίπτωση που η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη έπαιρνε το πράσινο φως στη χθεσινή συνέλευση είχε σκοπό άμεσα να ολοκληρώσει τις συμφωνίες με κάποιους ποδοσφαιριστές (Σουνάς, Γιαννίτσης, Σταυρόπουλος) αλλά και τις δυο ανανεώσεις άνω των 24 παικτών που έχει δικαίωμα να κάνει με δεδομένο ότι οφείλει να το κάνει ως τη Δευτέρα.

Πλέον είναι αναγκασμένη να περιμένει το δημοψήφισμα αφού υπάρχει πλέον πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ο κόσμος να επιλέξει την εκούσια εκκαθάριση και τον υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως άπαντες μένουν ελεύθεροι και δεν αποτελούν πλέον παίκτες του ΑΡΗ. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι οι ποδοσφαιριστές, αφού περίμεναν όλο αυτό το διάστημα θα περιμένουν ακόμη δυο μέρες. 

Τα νέα δεδομένα αλλάζουν και το πρόγραμμα της διοίκησης που είχε προγραμματισμένα κάποια πολύ σημαντικά ραντεβού για αυτή την εβδομάδα τα οποία είναι και αυτά στον αέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα