Η υπομονή της Λίβερπουλ για Τιάγκο

από Αντώνης Γκάτζιος

Η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι “κόκκινοι” φαίνονται απρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα των 30 εκατομμυρίων ευρώ της Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι. Και το αγγλικό talkSPORT ανέφερε ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει αποφασίσει να καθυστερήσει αυτή την υπόθεση μέχρι την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου τελειώνει το 2021, οπότε η Μπάγερν, αν δεν ανανεώσει με τον Τιάγκο, θα είναι υποχρεωμένη να τον πουλήσει τώρα, ώστε να μην τον χάσει χωρίς αντίτιμο το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα έχει επίσης συνδεθεί με μια πιθανή επιστροφή του 29χρονου στη Βαρκελώνη, αλλά το “Άνφιλντ” φαίνεται να είναι ο πιο πιθανός προορισμός του. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι μεγάλος θαυμαστής του Τιάγκο, αλλά η Λίβερπουλ έχει μία συγκεκριμένη πολιτική. Η πανδημία έχει επιφέρει σημαντικούς τριγμούς στο ποδόσφαιρο, οπότε η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι επιφυλακτική στο να ξοδεύει πολλά στην αγορά και έχει εστιάσει στην προώθηση νέων ταλέντων από τη Ακαδημία.  
 
Ο Τιάγκο, θα προσθέσει σίγουρα ποιότητα στη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ, αλλά η διαφαινόμενη παραμονή του Βαϊνάλντουμ, συντείνει στην “υπομονετική” στάση που αποφάσισε να ακολουθήσει η ομάδα του Κλοπ στο θέμα του Αλκάνταρα.  

Πηγή: novasports.gr

Προτεινόμενα Άρθρα