"Δεν υπάρχει… κάτι με ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο μέσος της Βέροιας μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Καλαϊτζίδη

Προς πώληση έχει τεθεί από τη Βέροια ο Νίκος Καλτσάς. Ο 24χρονος επιθετικός μέσος είναι ενημερωμένος ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του Χοσέ Γκρανέρο και τόνισε, μιλώντας στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκη «Metrosport» πως έχει κλείσει μεν ο κύκλος του στη «βασίλισσα του Βορρά», αλλά ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του αν δεν υπάρξει συμφωνία με κάποια ομάδα για την παραχώρησή του. Επίσης, αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και στις φήμες περί ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

Νίκο, αληθεύει ότι δεν είσαι στα πλάνα του προπονητή για τη νέα σεζόν και γιατί;

«Ναι, αληθεύει. Κι εγώ το πληροφορήθηκα από τον Τύπο αρχικά και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και από τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Αυτό που μου ανέφεραν είναι “ότι ο μεγαλομέτοχος βρίσκεται σε συζητήσεις για να πουληθείς σε κάποια ομάδα“».

Έχεις ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο;

«Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και θα το τιμήσω. Για το ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή βέβαια δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το μόνο που μπορώ είναι να δουλεύω καθημερινά και να κοιτάξω το μέλλον».

Είσαι δηλαδή κοντά σε κάποια άλλη ομάδα;

«Ο πρόεδρος το χειρίζεται το θέμα. Εγώ του πήγα δύο προτάσεις, αλλά δεν υπήρξε κάτι επίσημο».

Από ποιες ομάδες; Είναι και η ΑΕΚ σε αυτές;

«Δεν έχει προχωρήσει κάτι και δε θα ήθελα να πω περισσότερα. Για την ΑΕΚ δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δε θα συζητούσα για να πάω. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να παίξουν σε αυτήν».

Προτεινόμενα Άρθρα