Νόμιμη η διοίκηση, αλλά ψάχνει για αυτόν που θα υπογράφει

από AllAboutARIS

Η παραίτηση του κ. Ψηφίδη από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου χωρίς καμία αμφιβολία ταρακουνησε την διοίκηση Στεφανίδη, αλλά μάλλον δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους διοικούντες της ΠΑΕ

Η παραίτηση του κ. Ψηφίδη από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου χωρίς καμία αμφιβολία ταρακουνησε την διοίκηση Στεφανίδη, αλλά μάλλον δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους διοικούντες της ΠΑΕ. Αυτό το οποίο σημειώνεται από την πλευρά της διοίκησης Στεφανίδη είναι ότι η παραίτηση αυτή δεν θα προκαλεί πρόβλημα στην ύπαρξη της διοίκησης, αλλά σίγουρα θα πρέπει να λυθεί ένα βασικό θέμα λειτουργίας της ΠΑΕ.

Αν παραμείνει και μετά τις 25 του μήνα η διοίκηση Στεφανίδη πρέπει να βρει τον άνθρωπο που θα πάρει την υπογραφή την οποία είχε ο κ. Ψηφίδης και δεν μπορεί να έχει λόγω ιδιαότητας ο Πρόεδρος της ΠΑΕ. Με αυτά τα δεδομένα στην ουσία την Τετάρτη ο κ. Στεφανίδης θα πρέπει να διευκρινήσει και ποιος θα έχει το δικαίωμα υπογραφής γιατί τότε ξεκάθαρα θα τεθεί και θέμα λειτουργίας της ΠΑΕ, αφού χωρίς υπογραφές τίποτα δεν θα μπορεί να προχωρήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα