Θα επέλεγε ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του Αλέξανδρου Βεζένκοφ να αποφασίσει που θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά τότε η απάντηση θα ήταν σίγουρα στο Αλεξάνδρειο.

Ένα από τα καυτά σήριαλ του καλοκαιριού είναι το που θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Ο 19χρονος φόργουορντ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΡΗ ωστόσο η χαμηλή ρήτρα που υπάρχει μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατρέψει τα δεδομένα.

Μέχρι πρότινος βρισκόταν μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό όπως ο… εκβιασμό που του έγινε από τους πρωταθλητές λειτούργησε αρνητικά γι’ αυτούς. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση και να μιλήσει στον παίκτη ενώ πάντα παρακολουθεί την υπόθεση και η Εφές Ανατολού.

Σε λιγότερο από δέκα μέρες θα γνωρίζουμε την απάντηση στο τι χρώμα φανέλας θα φοράει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του να διαλέξει σίγουρα θα επέλεγε ΑΡΗ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πατέρας του όμως έχει διαφορετική άποψη και τον πιέζει. Ο εκπρόσωπός του ζυγίσει όλες τις πιθανότητες και ο ΑΡΗΣ περιμένει με ανυπομονησία…