Toν θέλει με άλλο μάνατζερ

από AllAboutARIS

Το φυσάνε και δεν… κρυώνει οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός που ενδιαφερόταν έντονα για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, αφού του έβαλε διορία για να απαντήσει στην πρόταση που του κατέθεσε χωρίς να πάρει απάντηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον νεαρό φόργουορντ. Η μήπως όχι;

Προφανώς τα δημοσιεύματα περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος έγιναν για το… θεαθήναι, καθώς οι «πράσινοι» δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη. Μάλιστα, με νέα κύκλο δημοσιευμάτων στοχοποιούν τον ατζέντη του Νίκο Λώτσο, θεωρώντας τον ως υπεύθυνο που δεν έγινε το ντιλ.

Παράλληλα, με… τρόπο αφήνουν να εννοηθεί πως παρά το γεγονός ότι απέσυραν το ενδιαφέρον τους, σε περίπτωση που αλλάξει εκπρόσωπο, τότε θα ξαναενδιαφερθούν. 

Στην ουσία, με αυτά τα… τερτίπια θέλουν να πιέσουν τη πλευρά του παίκτη, και κυρίως να ενεργοποιήσουν τον πατέρα του(ευελπιστούν πως θα τον εκπροσωπεί αυτός στο μέλλον), ο οποίος δε βλέπει με κακό μάτι τη μετακίνηση του γιου του στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Το αν αυτή η πίεση θα αποφέρει καρπούς και κάνει τον Βουλγαροκύπριο παίκτη να αλλάξει εκπρόσωπο, είναι κάτι που θα φανεί στις επόμενες μέρες. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δε σταμάτησε ποτέ να ενδιαφέρεται και να πιέζει τον παίκτη.

Προτεινόμενα Άρθρα