Μένει στον ΑΡΗ μέχρι νεοτέρας

από AllAboutARIS

Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Παναθηναϊκός για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Με το που ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή και τα 270.000 ευρώ της ρήτρας θεωρήθηκαν ελάχιστο ποσό για έναν τέτοιο παίκτη.

Ενώ όλα έδειχναν πως αργά ή γρήγορα ο φόργουρντ του ΑΡΗ θα… ντυθεί στα πράσινα, τελικά αυτό μάλλον δεν πρόκειται να γίνει. Ο Παναθηναϊκός είχε δώσει προθεσμία στην πλευρά του παίκτη να απαντήσει μέχρι 20 Ιουνίου στην πρόταση που του έγινε για τετραετές συμβόλαιο, όμως αυτό θεωρήθηκε εκβιασμός.

Ο Βεζένκοφ ζήτησε το πολύ μια βδομάδα ακόμη προθεσμία, κάτι που όμως δεν έγινε αποδεκτό από τους νταμπλούχους Ελλάδος και έτσι ο 19χρονος αθλητής παραμένει στον ΑΡΗ μέχρι νεοτέρας.

Πλέον δεν αποκλείεται να μπει δυνατά στη… μάχη ο Ολυμπιακός ο οποίος περίμενε τόσο καιρό στη γωνία, ενώ πάντα παρακολουθεί από κοντά η Εφές Ανατολού του Ίβκοβιτς. Δεν αποκλείεται πάντως να κάνουν κίνηση οι δύο ομάδες της Ρωσίας που πλέον έχουν Έλληνα προπονητή (ΤΣΣΚΑ, Ούνικς Καζάν).

Τέλος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη για έναν ακόμη χρόνο στον ΑΡΗ κερδίζει πόντους. Μέχρι τα μέσα περίπου της επόμενης βδομάδας, θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Προτεινόμενα Άρθρα