Τα δεδομένα άλλαξαν…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμα πιο απαραίτητη η μαζική παρουσία του κόσμου στο Αλεξάνδρειο την ερχόμενη Τετάρτη

Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=39683) προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, λόγω των νέων θεμάτων ημερήσιας διάταξης που προέκυψαν.

Οι νέες προσθήκες που έγιναν μετά και από επιστολές που στάλθηκαν προς το ΔΣ της ΚΜΑ, δίνουν άλλη διάσταση στην γενική συνέλευση της 25ης Ιουνίου. Πλέον τίθεται και πάλι καθαρά θέμα διοίκησης στην ΠΑΕ, αφού μέχρι πριν λίγες μέρες φάνταζε ως δεδομένο ότι θα συνεχίσει αυτή του Πάνου Στεφανίδη.

Αυτό που προκαλεί πάντως μεγαλύτερη εντύπωση είναι που πλέον τίθεται ανοικτά ακόμα και θέμα ΑΦΜ, όπως επίσης και η επιλογή της Γ` Εθνική, με την οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένος το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Γαλανός. 

Ο κόσμος λοιπόν καλείται να παίξει τον καταλυτικό ρόλο στην συνέλευση της Τετάρτης, αφού είναι αυτός που θα κληθεί να αποφασίσει ουσιαστικά για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ποια κατηγορία θέλει, ποιο σχήμα θέλει και ποια προοπτική θέλει, ακούγοντας φυσικά όλα όσα θα ειπωθούν στο Αλεξάνδρειο και κυρίως, όλες τις πλευρές! Για αυτό -έχουμε καταντήσει και λίγο γραφικοί πλέον- όλοι οφείλουν να δώσουν το “παρών” και όχι να υπάρξουν ξανά τα φαινόμενα των 300, 500 ή 600 ατόμων. Ο ΑΡΗΣ αντιπροσωπεύει χιλιάδες κόσμο και όχι τέτοια νούμερα. Αλλωστε μιλάμε για την πιο κρίσιμη γενική συνέλευση στην σύγχρονη ιστορία του ΑΡΗ. Μέχρι την επόμενη φυσικά…

Προτεινόμενα Άρθρα