"Κάποια από τα θέματα ξενίζουν"

από AllAboutARIS

Μέσω Facebook τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αναφορικά με την ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και τα θέματα ημερήσιας διάταξης της επερχόμενης ΓΣ

Θέση για την χτεσινή ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=39683) πήρε ο Πάνος Στεφανίδης, μέσω του επίσημου προφίλ του στο Facebook.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δήλωσε έκπληκτος σχετικά με τις προσθήκες που έγιναν στα θέματα ημερήσιας διάταξης της επερχόμενης ΓΣ. Αρνήθηκε την όποια εμπλοκή του σε σενάρια με ΑΦΜ, ενώ τόνισε πως το άρθρο 106ια είναι η καλύτερη ενναλακτική λύση για την ομάδα.

“Μου προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη τα όσα διάβασα στην σημερινή ανακοίνωση της ΚΜΑ. Κάποια απο τα θέματα ξενιζουν. Σε καθέ περιπτωση επαναλαμβάνω οτι καμια σχέση δεν έχω και ουτε θέλω να αποκτήσω με τα σενάρια για ΑΦΜ, οπώς δημοσια είπα στην προηγούμενη συνέλευση”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας: “Παλεύουμε με τα τωρινά δεδομένα, κάνουμε προσπαθεια για το μέλλον της ομάδας και ελπίζουμε οτι θα προχωρήσει και το 106ια που αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική για την ομάδα μας.

Προτεινόμενα Άρθρα