Η Ντόρτμουντ… πάει Ασία

από AllAboutARIS

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ σχεδιάζει να κάνει εμπορικό άνοιγμα την αγορά της Ασίας, έχοντας έδρα την Σιγκαπούρη.

Σύμφωνα με το dpa, το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο μεγάλος σύλλογος της Bundesliga , με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν κι έχοντας την συνδρομή των χορηγών της, ανοίγει την αντιπροσωπευτική επιχείρηση της στη Σιγκαπούρη.
Το νησί και η πόλη-κράτος, με περισσότερους από πέντε εκατομμύρια κατοίκους είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά κέντρα στην Ασία και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που ανέβασε αισθητά το «μπραντ νέϊμ» της στην παγκόσμια αγορά, θέλει να μπεί δυναμικά και στην Ασία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μετά τον Σίνζι Καγκάβα και τις επενδύσεις που έκανε στην Ιαπωνία, ξεκινά νέα προσπάθεια, έχοντας πλέον στις τάξεις της Κορεάτες παίκτες για την νέα σεζόν, οπότε…βρίσκει και πρόσφορο έδαφος, για την αγορά που θέλει να διεισδύσει.
“Αισθανόμαστε αρκετά σημαντικοί, αλλά με διαρκώς κι έντονα αυξανόμενο το ενδιαφέρον για την BVB στην Ασία. Ειδικά στη Νοτιοανατολική Ασία είναι για μας ένα μεγάλο μέρος, για την ανάπτυξη  των σχετικών ξένων κι αθλητικών αγορών », δήλωσε ο Κάρστεν Κράμερ, που είναι ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, άλλες λεπτομέρειες, που να έχουν και το όνομα του εξουσιοδοτημένου υπαλλήλου στην υπό ανάπτυξη επιχείρηση, δεν ήθελε να δώσει σε πρώτη φάση ο κ. Κράμερ.. Να σημειωθεί πάντως, ότι η BVB (Μπορούσια Ντόρτμουντ) σήμερα έχει ήδη επιχειρηματικές σχέσεις με τη Σιγκαπούρη.

Προτεινόμενα Άρθρα