Τι τρέχει με τον Γιάτση

από AllAboutARIS

Ο Γιάτσης που θέλει και ο ΑΡΗΣ που περιμένει να δει τι θα γίνει τελικά με το τμήμα βόλεϊ

Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα του τμήματος βόλεϊ μπορεί ναι μεν να υπάρχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις ή πλάνα για τη νέα σεζόν. Μέσα σε αυτά εντάσσεται και το θέμα του προπονητή, όπου ως φαβορί φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο γνώριμος Γιώργος Γιάτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός έχει εκφράσει ανεπίσημα την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα, στον πάγκο ης οποίας κάθισε από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι τον Μάρτιο του 2013. Ο Γιάτσης μάλιστα φέρεται να έχει αναλύσει και ένας μέρος των πλάνων του στους “κίτρινους”, υποστηρίζοντας πως μπορεί να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο με λίγα χρήματα, περίπου στις 80 χιλιάδες ευρώ.

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν βλέπει με κακό μάτι μία ενδεχόμενη επιστροφή του Γιάτση στην ομάδα, αφού έχει επιδείξει έργο σε αυτή και προπονητικά θεωρείται από τους πιο καταρτισμένους στο χώρο. Οποιαδήποτε όμως απόφαση, θα παρθεί μετά το πέρας της ΓΣ της Δευτέρας και εφόσον αποφασιστεί οριστικά ποιο θα είναι το μέλλον του τμήματος βόλεϊ.

Προτεινόμενα Άρθρα