Συνάντηση Παπαγεωργίου- Μπακούρα

από AllAboutARIS

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δυο ανδρών με φλέγον θέμα τον νέο διακανονισμό του φυσικού αερίου για τις εγκαταστάσεις του γηπέδου Κλ. Βικελίδης

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δυο ανδρών με φλέγον θέμα τον νέο διακανονισμό του φυσικού αερίου για τις εγκαταστάσεις του γηπέδου Κλ. Βικελίδης. Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος της συζήτησης ο Πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ, κ. Χάρης Παπαγεωργίου, ικανοποιημένος με την συνεργασία που είχε, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διευθυντή της εταιρίας ,κ. Λεωνίδα Μπακούρα.
Θεσσαλονίκη 18/06/2014

Αξιότιμε κύριε Μπακούρα,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σας και την άψογη συνεργασία μας . Είμαι βέβαιος ότι με τη πάροδο του χρόνου θα αναδεικνύεται η κατανόηση σας και η συμπαράσταση σας προς τον Σύλλογό μας .

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι λεπτό και αφορά την αθλητική δραστηριότητα εκατοντάδων μικρών παιδιών που καθημερινά συρρέουν μαζικά στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου μένοντας μακριά από οποιεσδήποτε άλλες «δραστηριότητες».

Ευελπιστώ σε συνέχεια της άψογης συνεργασίας μας και σας το διαβεβαιώνω από τη θεσμική μου θέση.

Με εκτίμηση

Χάρης Παπαγεωργίου

Προτεινόμενα Άρθρα