«Θα διχάσει ο Ελληνικός Χρυσός»

από AllAboutARIS

Μία ενδεχόμενη χορηγία της «Ελληνικός Χρυσός» στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Τη δική του θέση εξέφρασε ο πρώην «κίτρινος» και Χαλκιδικιώτης, Μανώλης Παπαστεριανός.

Ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης εξέφρασε την αντίθεσή του με μία τέτοια χορηγία και την πεποίθησή του ότι θα διχάσει.

«Έχουμε τραβήξει πολλά όλο αυτό το διάστημα με την εταιρεία αυτή. Το έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν συζητήσεις, όμως, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα διχάσει πολύ κόσμο, όχι μόνο Αρειανούς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Υπάρχει ήδη μεγάλος διχασμός, αφού άνθρωποι έχουν μπει στη φυλακή και γενικότερα όποιος κινείται ενάντια στην εταιρεία το πληρώνει πολύ ακριβά.

Όσον αφορά εμένα, από την αρχή δεν συμφωνούσα με την λεγόμενη επένδυση, και επομένως δεν συμφωνώ και με την χορηγία γιατί θα διχάσει τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο Παπαστεριανός, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη.

Προτεινόμενα Άρθρα