Κλειδώνουν την πρόκριση οι «οράνιε»

από AllAboutARIS

Τη δεύτερη νίκη που θα τη στείλει από σήμερα στην επόμενη φάση κυνηγάει η Ολλανδία κόντρα στην Αυστραλία με τον αέρα της "πεντάρας" στην Ισπανία.

Η Αυστραλία μετά την ήττα από την Χιλή (3-1) θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη απέναντι στην φορμαρισμένη Ολλανδία, η οποία έδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στους Ισπανούς ότι δεν αστειεύεται.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου θα παρατάξει τα «καγκουρό» με 4-3-3 και θα τα παίξει όλα για όλα αφού με ήττα, η ομάδα του θα αποχαιρετήσει την διοργάνωση. Ο τεχνικός των Αυστραλών θέλει από τους παίκτες του να μπουν πιο δυνατά στο ματς σε σχέση με την πρεμιέρα, έτσι ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθησή τους.

Η Ολλανδία κέρδισε τις εντυπώσεις με το 5-1 επί της Ισπανία και παράλληλα, ανέβασε τον πήχη για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Τα πράγματα απεναντι στην Αυστραλία, θεωρητικά θα είναι πιο εύκολα για την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο τεχνικός των «οράνιε» δεν αλλάζει το 5-3-2 και γνωρίζει ότι με νίκη σήμερα, η ομάδα του θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα βάλει τις βάσεις για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Άγγελος Ποστέκογλου): Ράιαν, Μακ Γκάουαν, Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντέιβιντσον, Μίλιγκαν, Γέντινακ, Μπρεσιάνο, Ορ, Λέκι, Κέιχιλ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Φλάαρ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι, Γιάνμαατ, Μπλιντ, Ντε Γκούζμαν, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι

Προτεινόμενα Άρθρα