Αντίστροφη μέτρηση

από AllAboutARIS

Σε τι ποντάρει η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη για να πείσει τον κόσμο ότι μπορεί να παίξει η ομάδα με αξιώσεις στη Football Leagu και οι φήμες για την Ελληνικός Χρυσός.

Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι σε θέση η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη να γνωρίζει αν στην Γ.Σ της 25ης του μήνα που θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις θα πάει με κάποια εφόδια, υπερασπιζόμενη την επιθυμία συμμετοχής στη Football League. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ αν θα καταφέρει να κλείσει μια σειρά από συμφωνίες που έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό αλλά σε δεύτερη φάση και με το αγωνιστικό. Που ποντάρει ο Παναγιώτης Στεφανίδης και οι συνεργάτες του;

Καταρχήν ότι μέσα στην εβδομάδα θα πετύχουν την πιο επωφελή συμφωνία για τα τηλεοπτικά της επόμενης περιόδου. Για το λόγο αυτό προγραμματίζεται μια συνάντηση με τον ΟΤΕ που έχει τα δικαιώματα στην οποία οι κίτρινοι θα επιδιώξουν ένα ποσό που θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει το 1εκ ευρώ. Το μεγάλο ντιλ που επιδιώκει να κάνει όσον αφορά το χορηγικό κομμάτι η διοίκηση πάντως, είναι όπως αφήνει να εννοηθεί, με μεγάλη εταιρία που έχει εκφράσει τη διάθεση να δώσει μέχρι και 2εκ ευρώ. Η φημολογία κάνει λόγο για την Ελληνικός Χρυσός, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί από τη διοίκηση, επιτείνοντας τις φήμες αλλά είναι δεδομένο ότι θα τύχει και αντίδρασης από τους οργανωμένους οπαδούς που έχουν εκφράσει ανοικτά την αντίθεσή τους. Από εκεί και πέρα η διοίκηση αισιοδοξεί ότι θα κλείσει και κάποιες άλλες μικρότερες χορηγίες (ΟΠΑΠ, Pepsi, Macron).

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η διοίκηση θα ήθελε πολύ να έχει ολοκληρώσει μέχρι τις 25 την παραμονή των Σουνά, Γιαννίτση, Σταυρόπουλου, Ψυχογιού, ίσως και κάποιων ακόμη παικτών που θέλει στο ρόστερ ο Καλαιτζίδης, όμως και αυτό το κομμάτι είναι σε συνάρτηση με το οικονομικό.

Προτεινόμενα Άρθρα