Άνοιξε την… πόρτα ο Κύργιας

από AllAboutARIS

Ο παίκτης ενημέρωσε τον Παναγιώτη Στεφανίδη ότι δεν θέλει να συνεχίσει του χρόνου στην ομάδα αλλά του ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί συμβιβαστική λύση της συνεργασίας.

Ακόμη μια απώλεια αγωνιστική μετράει ο ΑΡΗΣ και μάλιστα ενός παίκτη που βρισκόταν στα πλάνα του Δημήτρη Καλαιτζίδη για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τον Μιχάλη Κύργια που ενημέρωσε χθες τον Παναγιώτη Στεφανίδη ότι δεν έχει διάθεση να περιμένει άλλο τον ΑΡΗ και το καθεστώς αβεβαιότητας που ακόμη υπάρχει στην ομάδα και ζήτησε να μείνει ελεύθερος. “Πρόεδρε δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Από τέλη Μαίου πάμε στα τέλη Ιουνίου και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα” είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης στον Στεφανίδη που προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη και να τον πείσει να περιμένει λίγες μέρες ακόμη αλλά εις μάτην.

Το θετικό στην όλη υπόθεση, πέρα από την απώλεια του παίκτη, είναι ότι ο νεαρός στόπερ μετέφερε στον Πρόεδρο του ΑΡΗ την επιθυμία του να μην καταθέσει προσφυγή αλλά να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση μεταξύ των δυο πλευρών. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένος να χαρίσει και ένα ποσό από αυτά που έχει λαμβάνειν προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Στον Κύργια που ήταν από τους πιο αδικημένους στο οικονομικό όλη τη χρονιά (έει πάρει μόνο 10.000 ευρώ), οφείλεται συνολικά ένα ποσό 54.000 ευρώ. Τις επόμενες μέρες στην Αθήνα ο Παναγιώτης Στεφανίδης θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπό του για να συζητήσουν το κομμάτι του συμβιβασμού και της λύσης του συμβολαίου.

Προτεινόμενα Άρθρα