«Μεγάλος τόνος αισιοδοξίας…»

από AllAboutARIS

«Δεν έχω κανένα συμφέρον με την εταιρία»

Κανένα συμφέρον δεν έχει με τη Macron ο Γιάννης Κουζούνιας, όπως ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά, μιλώντας στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Το μέλος της διοίκησης τοποθετήθηκε σχετικά με το δημοσίευμα που τον συνέδεσε με την ιταλική εταιρία, ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά: 

Για τη σχέση του με τη Macron :«Δεν έχω κανένα συμφέρον με την εταιρία. Όταν ανέλαβα τις ακαδημίες, η προηγούμενη διοίκηση είχε κλείσει μία συμφωνία με τη Macron΄. Υπήρξε έτσι μία επικοινωνία τότε. Ετσι πριν λίγο καιρό ξεκίνησαν κάποιες επαφές για να ντύσουν τον ΑΡΗ και ξεκίνησε η διαδικασία. Η προσφορά της είναι τεράστια σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Όταν μία εταιρία πάει να στηρίξει, την βλέπεις σαν εταιρία σου και πρέπει να τη βοηθήσεις. Όπως το Ρύσιο, φτιάχτηκε από δωρεές ανθρώπων. Οποιος θέλει, μπορεί να έρθει και να δει τις άλλες προτάσεις που είχαμε.

Εκτός όλων των άλλων, ήμαστε σε συμφωνία με τη Macron για ένα μεγάλο φιλικό, για τα 100 χρόνια. Αυτό όμως τώρα καθυστερεί. Αν τελικά γίνει το φιλικό και καλύψει τα έσοδα, τότε θα μιλάμε για μεγάλο κέρδος όσον αφορά τον ΑΡΗ».

Για το υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης της συμφωνίας: «Είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα έχω μία συνάντηση με τον κ. Στεφανίδη. Αν δεν με θέλουν, θα αποχωρήσω».

Για την επίσκεψη του Καλαϊτζίδη στο Ρύσιο: «Την πρώτη φορά που το είδα, ήταν να κλαίμε. Το Σάββατο ο προπονητής το είδες, κατέγραψε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και θα γίνουν».

Για το αν υπάρχει κάποιο νεότερο στο κομμάτι των χορηγιών: «Δεν θα απαντήσω, αλλά μπορώ να δώσω έναν μεγάλο τόνο αισιοδοξίας στον κόσμο».

Για τα διαρκείας: «Ο πρόεδρος έχει πει ότι θα βγουν αυτή την εβδομάδα. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να στηρίξουν και άλλοι λένε ότι δεν θα το κάνουν. Είναι θέμα του καθενός. Είμαστε δεν θα αφήσουμε το καράβι να βουλιάξει, γιατί κανένας δεν βάζει το χέρι του ότι θα γίνει εκκαθάριση».

Προτεινόμενα Άρθρα