«Πάγωμα» για ένα χρόνο

από AllAboutARIS

Η αδυναμία εξασφάλισης εσόδων τη δεδομένη χρονική στιγμή οδηγεί αναγκαστικά τη διοίκηση στο Plan B.

Ένα σημαντικό ζήτημα που θα αποδείξει την ικανότητα της διοίκησης να υποστηρίξει το πλάνο της Football League καλείται να διαχειριστεί στο δεκαήμερο ως τη Γ.Σ της ΚΜΑ η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη. Πρόκειται για το –ακόμη- ανοικτό μέτωπο με τους πρώην πιστωτές, δηλαδή με τους πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Εχει τονιστεί με κάθε επισημότητα ότι αν θέλει ο ΑΡΗΣ να αγωνιστεί δίχως να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του η λαιμητόμος των ποινών οφείλει ως το τέλος του μήνα να έχει καταλήξει στο πλάνο των συμφωνιών. Εχουμε αναφέρει ότι πρόθεση είναι οι συζητήσεις κι οι όποιες συμφωνίες να γίνουν μόνο επί των δεδουλευμένων. Ήδη στα χέρια των διοικούντων υπάρχει η σχετική λίστα με τα ακριβή ποσά (έγινε αντιπαραβολή με κάποια χρήματα που δόθηκαν από τον Ηλιάδη).

Η αδυναμία όμως να δοθούν προκαταβολές έχει «παγώσει» το συγκεκριμένο ζήτημα και φέρνει στο προσκήνιο το εναλλακτικό πλάνο. Δηλαδή να συμφωνήσουν όλοι οι πιστωτές ότι για ένα χρόνο δεν θα εγείρουν καμία απαίτηση για τα δεδουλευμένα τους, υπογράφοντας τη σχετική συμφωνία χωρίς να πάρουν τώρα κάποιο ποσό Δύσκολο αλλά ίσως και μονόδρομος για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με αφαιρέσεις βαθμών ο ΑΡΗΣ κατά τη διάρκεια της χρονιάς.  Ηδη όμως υπάρχει σημαντική καθυστέρηση και από όσο γνωρίζουμε καμία έγγραφη συμφωνία….

Προτεινόμενα Άρθρα