H εξήγηση του Μίσσα για Μποχωρίδη

από AllAboutARIS

Ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Νέων Ανδρών στο πρώτο φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Γερμανίας, Λευτέρης Μποχωρίδης, δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας, που υπολογίζει πάρα πολύ στον ταλαντούχο παίκτη του ΑΡΗ μιλώντας χθες στους εκπροσώπους του Τύπου εξήγησε την απόφαση του να μην τον χρησιμοποιήσει, λέγοντας:

«Τα δύο αυτά παιχνίδια στην πρώτη φάση της προετοιμασίας μας έδωσαν την δυνατότητα να δούμε που βρισκόμαστε και τι να διορθώσουμε σε σχέση με τα προβλήματα που έχουμε, είτε αυτό λέγεται ομαδική επιθετική τακτική, είτε λέγεται ομαδική αμυντική τακτική. Στο δεύτερο παιχνίδι αφήσαμε έξω τον Λευτέρη τον Μποχωρίδη, για να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά και να δούμε ποιος μπορεί να μας βοηθήσει».

Στην ουσία, ο προπονητής της Εθνικής ξέροντας ότι ο Μποχωρίδης αποτελεί το πρώτο…βιολί στη θέση των γκαρντ, θέλησε στο δεύτερο παιχνίδι να δει ποιοι καλαθοσφαιριστές μπορούν να έχουν έναν υποστηρικτικό ρόλο στη θέση του, όταν θα πρέπει να πάρει κάποιες ανάσες.

Προτεινόμενα Άρθρα