"Με εκνεύρισε η αδιαφορία του"

από AllAboutARIS

"Είμαι Αρειανός από γεννησιμιού, κάθε φορά στο γήπεδο φωνάζω και θέλω να αγωνίζομαι για την ομάδα μου. Τουλάχιστον να μην βάζουμε χρήματα από την τσέπη μας. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε αλλά μην χρεωνόμαστε κιόλας”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γράβαλος.

Ο πρωταθλητής στίβου του ΑΡΗ στα 400 μέτρα, Δημήτρης Γράβαλος μίλησε για την αντιμετώπιση που είχε από τον ΑΣ, τονίζοντας πως ο Θωμάς Γιώτας έδειχνε αδιαφορία προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για τα όσα είπε στην συνέλευση του ΑΡΗ: “Δεν πήγαινε άλλο. Αυτό έχει ξεκινήσει 10 μέρες περίπου πριν φύγω για να τρέξω για τα “Παπαφλέσια”. Ο Γιώτας μου είχε πει να πάω από εκεί πέρα για να διευκρινίσουμε κάποιες υποχρεώσεις που έχει απέναντι μου. Για πολλοστή φορά δεν ήταν εκεί. Τότε πραγματικά νευρίασα. Του είχα πει πως αν δεν κάνει αυτά που χε πει θα προχωρούσα σε άλλες κινήσεις. Στην σελίδα μου στο φείσμπουκ είχα προχωρήσει σε κάποιες κυνικές δηλώσεις, μετά ο σύλλογος με ρωτούσε γιατί έφτασα σε αυτή την κατάσταση, ο Γιώτας ήταν εξαφανισμένος μέρες, πήγα στην συνέλευση να του πω κάποια πράγματα μήπως τον έβρισκα αλλά δεν ήταν. Όταν ένας πρόεδρος μια ομάδας λείπει από μια τόσο κρίσιμη στιγμή καταλαβαίνουμε τι άτομο είχαμε όλο αυτό τον καιρό στο τιμόνι. Δεν πήγαινε άλλο. Δεν ήταν ότι δεν έδινε τα χρήματα αλλά ότι δεν έδειχνε ενδιαφέρον. Δεν έχω κάποιο προσωπικό ζήτημα μαζί του ούτε με το βόλεϊ που ακούστηκε. Ασχολούταν όμως μόνο με αυτό το τμήμα”.

Για τα λεφτά που έχασε για τον Άρη: ” Μου χρωστούσαν 25.900 χιλ ευρώ. Αυτά τα χρήματα μπορούσα να τα διεκδικήσω η να κάνω κάποιον διακανονισμό. Για να πάω στην ομάδα υπέγραψα χαρτί ότι δεν θα χρωστάνε τίποτα για να μην μπούνε ούτε σε δικαστικά χρέη. Υπήρχαν ομάδες που έδιναν πολύ περισσότερα και αρνήθηκα για να πάω στον Άρη. Τα ξέρει αυτά ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και κάποια μέλη από το συμβούλιο και δεν έκανε κανείς τίποτα. Αυτό που είναι να κάνουν απέναντι σε εμένα ας το κάνουν σωστά. Όταν έναν χρόνο σε κοροϊδεύει και σου… “πουλάει παπά εκνευρίζεσαι. Είμαι Αρειανός από γεννησιμιού, κάθε φορά στο γήπεδο φωνάζω και θέλω να αγωνίζομαι για την ομάδα μου. Τουλάχιστον να μην βάζουμε χρήματα από την τσέπη μας. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε αλλά μην χρεωνόμαστε κιόλας”.

Για τον Άρη Γρηγοριάδη: “Το παιδί δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε αλλά απελπίστηκε”.

Για τον Χάρη Παπαγεωργίου: “Προχθές στην συνέλευση ήθελα να δω τι θα πούνε. Ο Χάρης Παπαγεωργίου έδωσε ένα πλάνο βιωσιμότητας, όλοι στα λόγια είμαστε καλοί, φάνηκε σοβαρός και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος”.

Για  την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ελλάδα στα 400 μέτρα που έκανε στα Χανιά: ” Είχα τρέξει πρώτα στην Καλαμάτα και μετά ο πιο σημαντικός αγώνας ήταν στα Χανιά που έκανα και τον καλύτερο χρόνο. Έχω μπει σε ένα πρόγραμμα πολύ δύσκολο, οι αγώνες είναι ο ένας μετά τον άλλον και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, συνεχίζω μέχρι το τέλος που είναι το Πανευρωπαϊκό στην Ζυρίχη”.

Για το γεγονός πως πηγαίνει συνεχώς στο γήπεδο: “Δεν χάνω ματς.  Μαλώναμε και με την προπονήτρια μου γιατί κάθε Κυριακή είμαι εκεί πέρα”.

Για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα: “Όταν όλα αυτά τα χρόνια οι διοικήσεις είναι από ανθρώπους ανίκανους, τότε τι να πω. Άλλοι λένε για Γ’ άλλοι για Β΄ εγώ θέλω ότι καλύτερο για την ομάδα. Θα είμαι στο γήπεδο μαζί της ότι και να γίνει”.

Για την προσοχή που πρέπει να υπάρχει στους αθλητές:“Σε οποιοδήποτε τμήμα πρέπει να υπάρχει προσοχή. Ο Άρης είναι όλα τα τμήματα και η επιτυχία εξαρτάται από όλα όχι μόνο από ένα. Είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού και βλέπουμε τον ίδιο ήλιο”.

Προτεινόμενα Άρθρα