Λισένκο: "Εχουμε καλή διάθεση, τώρα επικεντρωνόμαστε στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Η Κόλος Κοβαλίβκα έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης για το ματς με τον ΑΡΗ, έχοντας κερδίσει στο τελευταίο τεστ πρωταθλήματος πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ένας από τους παίκτες των Ουκρανών που ξεχώρισαν στη νίκη επί της Λβιβ και θεωρείται ενδεχομένως η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου της Κόλος, ο Βολοντίμρ Λισένκο, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά το νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος, μιλώντας και για το επερχόμενο ματς με τον ΑΡΗ.

Ο 32χρονος άσος, τόνισε ότι η ομάδα του έχει καλή διάθεση και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να έρθουν νίκες και στα επόμενα παιχνίδια.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον ΑΡΗ λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν έχουμε παρακολουθήσει ακόμα τον ΑΡΗ γιατί προετοιμαζόμασταν για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Λβιβ. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όταν έρχονται νίκες πάντα υπάρχει εξαιρετική διάθεση μέσα στην ομάδα. Όταν όλα κυλούν καλά στην προπόνηση, στον αγώνα και μετά από αυτόν τότε όλα είναι πολύ καλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα