«Όσο πιο ψηλά γίνεται»

από AllAboutARIS

Πέρα από τον Τάσο Τζιότζιο μίλησαν και οι… πρωταγωνίστριες.

Η ομάδα κορασίδων του ΑΡΗ θα εκπροσωπήσει τη Θεσσαλονίκη στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος και ελπίζει να τα πάει περίφημα. Η Σοφία Αντωνιάδου τόνισε για την προσπάθεια που γίνεται. «Η ομάδα έχει μία εμπειρία και θέλουμε να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται», ενώ η Καλλιόπη Γιαννούσιου θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τελική φάση. «Εγώ έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας και είναι χαρά για μένα που είμαι μέλος της».

Η Βιβή Ιγγλέζου έχει υψηλές βλέψεις και δε το κρύβει. «Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά θα πάμε να παίξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε». Η Μαρία Κατσαμούρη στη θέση πέντε έχει να δώσει πολλές μάχες. «Η ομάδα έχει χημεία και πολλές λύσεις. Δεν έχουμε άγχος και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Η Αγγελική Νιγδέλη είναι και αυτή από τις μικρές της παρέας. «Είναι ωραίο αίσθημα να συμμετέχεις στην τελική φάση και με τα κορίτσια είμαστε πάνω από όλα μια καλή παρέα». Η Σοφία Ξανθυνίδου καλείται να δώσει λύσεις από την περιφέρεια και είναι από παλιές της ομάδας. «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μα και δεν έχουμε άγχος». Η Βάσω Παπαρδέλα γνωρίζει ότι μια τελική φάση έχει πάντα δυσκολίες. «Δεν υποτιμούμε καμία ομάδα, αλλά δεν υποτιμάμε και την ομάδα. Έχουμε δυνατότητες και πίστη ότι θα πάμε καλά».

Η Έλενα Σικαλίδου δεν φοβάται τους αντιπάλους του ΑΡΗ. «Είναι ένα τουρνουά που είναι απρόβλεπτο πάντα. Θα είναι οι καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα και εύχομαι να είμαστε εμείς οι πρώτες». Η Τατιάνα Τζιότζιου με χαμηλούς τόνους λέει από τη μεριά της. «Θεωρητικά εμείς και ο Κρόνος είναι οι πιο δυνατές ομάδες. Έχουμε την εμπειρία την περσινής διοργάνωσης και ελπίζω να πάμε καλά χωρίς άγχος».

Οι αδελφές Τσινέκε, Κατερίνα και Έλενα, έχουμε την πεποίθηση ότι ο ΑΡΗΣ θα σταθεί καλά και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. «Η ομάδα είναι πάνω από όλα μια παρέα και καλά προπονημένη. Θα παίξουμε χωρίς άγχος» τονίζει η Κατερίνα. «Έχουμε αρκετές λύσεις και έχουμε πάνω από όλα κλίμα στις προπονήσεις» προσθέτει η Έλενα. Τέλος, η Αντιγόνη Χριστάκογλου είπε. «Είμαστε σε καλή κατάσταση και δε θα υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο».

Προτεινόμενα Άρθρα