Κοντά σε συμφωνία με MACRON!

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS νωρίς σήμερα το πρωί ενημέρωσε για τις προχωρημένες συζητήσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με την ιταλική εταιρία MACRON αναφορικά με τις νέες φανέλες του συλλόγου

Το AllAboutARIS νωρίς σήμερα το πρωί ενημέρωσε για τις προχωρημένες συζητήσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με την ιταλική εταιρία MACRON αναφορικά με τις νέες φανέλες του συλλόγου (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=39037).

Η ΜΑCRON αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικής ένδυσης στην Ευρώπη με τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Αυτή την στιγμή συνεργάζεται με πολλές ομάδες στην Ευρώπη και έχει ως στόχο να αναπτυχθεί και σε “παρθένες” αγορές όπως η ελληνική.

Ορισμένες από τις ομάδες που ντύνονται με  MARCON είναι η Λάτσιο, Νάπολι, Μπολόνια, Βιτζέτζα, Φότζια, Λιντς, Μιλγουολ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπέτις, Μαγιόρκα, Μπράγκα, Μποαβίστα, Λοριάν, Αλκμάαρ. Χάιντουκ Σπλιτ, και η Μονακό του… επίκαιρου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ!!!

Επίσης έκλεισε συμφωνίες με Μπόλτον, Μαδεργουελ, Βίτεσε, Κρίσταλ Πάλας για τη νέα σεζόν.

Δραστηριοποιείται και σε άλλα αθλήματα με μεγάλες ιταλικές ομάδες (πχ Βίρτους Μπολόνια στο μπάσκετ, πολλές ομάδες βόλει, αλλά και ράγκμπι, χάντμπολ κτλ).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την συγκεκριμένη εταιρία που πέρα από την χορηγία της ένδυσης και ότι αυτό συνεπάγεται στο οικονομικό κομμάτι (πχ με την πώληση φανέλας), θα υπάρχουν και μία σειρά από μπόνους με στόχο ο ΑΡΗΣ να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και από παράπλευρες δραστηριότητες με την πρώτη να είναι ήδη η φανέλα των 100 ετών.

Προτεινόμενα Άρθρα