«Να κάνουμε τον ΑΡΗ πιο ελκυστικό»

από AllAboutARIS

Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΠΑΕ

Για έναν ΑΡΗ ελκυστικό, ο οποίος θα μπει σε μία νέα εποχή από τη νέα σεζόν έκανε λόγο ο Γιάννης Ψηφίδης.

Αναλυτικά: 

«Αν είχε εμφανιστεί κάποιος επενδυτής ή είχε προκύψει κάτι, δεν θα ήμασταν εδώ. Πρέπει όμως να κάνουμε τον ΑΡΗ πιο ελκυστικό. Ισχυρός παίζει στη Φούτμπολ Λιγκ με στόχο τη Σούπερ Λγικ.

Το ταμείο της ομάδας έγινε ήδη, ενώ το λογιστήριο θέλει τον χρόνο του. Πρέπει να υπάρξει ένα μπίζνες πλαν, που θα ακολουθείται. Πρέπει να λειτουργήσουν με οργάνωση και στόχους οι ακαδημίες. Ο λαός και το μέγεθος του, είναι γεγονός. Υπάρχει μια ιστορία 100 χρόνων.

Θέλω να θυμίσω σε όλους πως είναι η Τρίτη περίοδος που ασχολούμαι με τα κοινά του ΑΡΗ. Τον Δεκέμβριο του 2012 με κάλεσαν να βοηθήσω. Διανύσαμε μια διαδρομή και νοικοκυρέψαμε τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να πιστέψει στον εαυτό της και να παραμείνει στην κατηγορία. Ο επόμενος στόχος ήταν το άρθρο 99. Και αυτό το πετύχαμε, αλλά οι εξελίξεις δεν ήταν αυτές που περιμέναμε. Ηρθαν άλλα πρόσωπα, που πήραν το καράβι και το βούλιαξαν. Έτσι ήρθε η πρόταση του κ. Στεφανίδη σε μένα, ώστε να μπορέσουμε να το ανεβάσουμε, αλλά η ομάδα έπεσε. Συνέχισα όμως να βρίσκομαι κοντά στον κ. Στεφανίδη. Φτάνουμε λοιπόν στην Τρίτη περίοδο, όπου το καράβι έχει πιάσει πάτο. Ο πιο χρήσιμος σύμμαχος μας αυτή τη στιγμή, είναι ο λαός του ΑΡΗ. Εχετε μπροστά σας ένα τίμιο ΔΣ.

Η προσπάθεια μας θα είναι να κάνουμε μια σοβαρή και καλή χρονιά. Η χρήση αρχίζει από 1η Ιουλίου και τελειώνει στις 30 Ιουνίου του 2015. Στόχος είναι να είμαστε επικερδείς. Και πιστεύουμε πως θα το πετύχουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα