Ψάχνει έσοδα από παντού

από AllAboutARIS

Η διοίκηση αισιοδοξεί ότι στις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για το μπάτζετ της Φούτμπολ Λιγκ.

Στην ευρεία σύσκεψη με την ΚΜΑ ο Παναγιώτης Στεφανίδης που εκλήθη για να ενημερώσει για τις κινήσεις που έχουν γίνει στο κομμάτι της εύρεσης κεφαλαίων ώστε να υποστηριχτεί το πλάνο της Φούτμπολ Λιγκ εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με 2-3 ενδιαφερόμενους χωρίς να υπεισέρθει σε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε να δώσει και ένα χρονικό ορίζοντα.

Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση καταβάλλει τα τελευταία 24ωρα υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε από τη μια να διατηρήσει ζωντανό το θέμα του επενδυτή με συνεχείς επαφές με ενδιαφερόμενους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και παράλληλα νε εξασφαλίσει μέσω άλλων συμφωνιών τα χρήματα του αγωνιστικού μπάτζετ της επόμενης σεζόν, κάτι που έχει υποσχεθεί στον Δημήτρη Καλαιτζίδη.

Το πιο πιθανό πάντως είναι ότι στην αυριανή συνέντευξη τύπου δεν θα είναι σε θέση να ανακοινώσει κάτι επ’  αυτού αλλά εκφράζει την αισιοδοξία ότι στις επόμενες δέκα μέρες θα έχει εξασφαλίσει τους πόρους που θα εγγυηθούν την εύρυθμη λειτουργία των αποδυτηρίων και την αποφυγή φαινομένων όπως των φετινών.

Από την πλευρά του το Δ.Σ της ΚΜΑ ξεκαθάρισε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ότι προσανατολίζεται στις 25 Ιουνίου να ορίσουν την Γ.Σ και ότι το πολύ σε δυο εβδομάδες θα πρέπει η ΠΑΕ να έχει καταλήξει στις επαφές της ώστε αν δεν καρποφορήσουν να αναζητηθούν τα εναλλακτικά πλάνα.

Προτεινόμενα Άρθρα