"Χαρούμενος στην Εφές"

από AllAboutARIS

Στο υψηλότερο επίπεδο θέλει να οδηγήσει την Εφές, ο Σέρβος τεχνικός

O Nτούσαν Ιβκοβιτς είναι -και επίσημα- προπονητής της Εφές Πίλσεν, διαδεχόμενος το νυν… βοηθό του, Βαγγέλη Αγγέλου. Κατά την παρουσίασή του, ο Σέρβος τεχνικός, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μένα. Ανέλαβα την Αναντολού Εφές για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Θέλω ομάδα που θα παλεύει στο γήπεδο για όλους τους φιλάθλους της. Θα οργανώσουμε προπονήσεις νωρίς το καλοκαίρι, γιατί στη συνέχεια πολλοί παίκτες μας θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και δεν θα μπορέσουμε να δουλέψουμε, όπως θέλουμε.

Στόχος είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με διεθνείς ξένους παίκτες, αλλά οι νεαροί Τούρκοι έχουν μεγάλη σημασία στο μακροπρόθεσμο πλάνο μας. Στην ομάδα μας υπάρχουν ήδη αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέα δομή στην ομάδα, με μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Στον πρώτο μου χρόνο θέλω να βάλουμε τις βάσεις για καλή ομάδα και στο δεύτερο χρόνο να παίξουμε μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα