Ποινή χωρίς αντίκρισμα

από AllAboutARIS

Άλλος ένας παίκτης απειλεί τον ΑΡΗ με κυρώσεις αφαίρεσης βαθμών αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει αντίκρισμα.Επαναφέρει όμως την ανάγκη να βρεθεί λύση με τους πρώην παίκτες.

Μετά τον Θέμη Κουλουχέρη που από πέρσι έχει στα χέρια του απόφαση επιβολής για αφαίρεση βαθμών και μη ορισμό του επόμενου αγώνα του ΑΡΗ για ληξιπρόθεσμες οφειλές άλλος ένα παίκτης έφτασε να έχει το σχετικό δικαίωμα. Πρόκειται για τον Καλίφα Σανκαρέ στον οποίο ως γνωστό οι κίτρινοι οφείλουν περίπου 500.000 ευρώ και οχι 1,4 όπως κακως λέγεται. Από αυτά βέβαια τα πραγματικά δεδουλευμένα είναι μόλις τα 136.000 ευρώ και επί αυτών των χρημάτων ο ΑΡΗΣ έχει συζητάει με τον εκπρόσωπό του για συμβιβασμό.

Αυτή τη στιγμή επίπτωση για τον ΑΡΗ δεν έχει καμία αίτηση του Σανκαρέ ή οποιουδήποτε άλλου φτάσει σε αυτό το στάδιο της προσφυγής και είναι αρκετοί που θα το αποκτήσουν το προσεχές διάστημα. Το πρόβλημα θα υπάρχει μίνο εφόσον ο ΑΡΗΣ αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ και δεν καταφέρει να έρθει σεσυμβιβασμό με τους πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις..

Προτεινόμενα Άρθρα