Αντίστροφη μέτρηση

από AllAboutARIS

Τι ειπώθηκε στη χθεσινή συνάντηση της ΠΑΕ με την ΚΜΑ. Ορίστηκε και νέα συνάντηση σε μια εβδομάδα.

Ο χρόνος αρχίζει να τρέχει αδυσώπητα για την διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη χθεσινή συνάντηση-ενημέρωση που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΚΜΑ. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Φουρλίγκα βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις γεμάτες αγωνία για την επόμενη μέρα και τις κινήσεις που έχουν γίνει από τη διοίκηση στο κομμάτι της εξεύρεσης πόρων, δηλαδή με λίγα λόγια επενδυτή.

Οι δυο άνδρες χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους υποστήριξαν ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με 2-3 εταιρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον χωρίς όμως να ορίσουν χρονοδιάγραμμα και αυτό είναι που προκαλεί ανησυχία αφού ο χρόνος κυλάει επικίνδυνα. Ακόμη μετέφεραν στην ΚΜΑ ότι σχεδόν καθημερινά γίνονται αποδέκτες τηλεφωνημάτων από ανθρώπους που εμφανίζονται να εκπροσωπούν επενδυτικές και ζητούν στοιχεία.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ της ΚΜΑ εξέφρασαν την αγωνία τους για την αβεβαιότητα που εξακολουθεί να υπάρχει και ζήτησαν νέο ραντεβού σε μια εβδομάδα ώστε να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Γίνεται δηλαδή ξεκάθαρο ότι για τη διοίκηση έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος και αν στις επόμενες δυο το πολύ εβδομάδες δεν έχει να παρουσιάσει αξιόπιστη λύση τότε θα πέσουν στο τραπέζι τα εναλλακτικά πλάνα.

Προτεινόμενα Άρθρα