Το… ξυπνητήρι Γαλανός

από AllAboutARIS

Η κουβέντα για την επιλογή της Γ΄ Εθνικής που άνοιξε πλέον και επίσημα δια μέσω της πρότασης Γαλανού.

Την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Γαλανός έγινε ο πρώτος που μίλησε με επιχειρήματα για την επώδυνη για τον αρειανό λύση της Γ΄ Εθνικής. Τη χαρακτήρισε μονόδρομο με βάση τα σημερινά… βάρη που κουβαλάει ο Αρης και την αδυναμία να προσελκύσει κάποιον επενδυτή που με μια καταβολή από μέρους του της τάξεων των 5-7 εκ ευρώ θα μπορούσε σε ένα χρόνο από σήμερα να έχει στα χέρια του μια ομάδα που θα διεκδικούσε την φυσική της θέση στη Σούπερ Λίγκα.

Η κουβέντα για την εκκαθάριση, τι σημαίνει και τι σηματοδοτεί αναπόφευκτα θα άνοιγε. Όσο ο κόσμος δεν βλέπει φως γύρω από τη συμμετοχή της ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ τόσο ένα μεγάλο κομμάτι θα βλέπει ενδεχομένως και ως κολυμβήθρα του σιλωάμ την κατ΄ επιλογή συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Το βλέπεις, το αφουγκράζεσαι το νιώθεις σε συζητήσεις με αρειανούς όλων των αποχρώσεων.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές της Γ΄ Εθνικής θα ήταν ακόμη περισσότεροι αν αυτός που το πρότεινε και έβγαινε μπροστά ήταν ένας αντίστοιχος Μελισσανίδης. Ενας βαρύ δηλαδή πορτοφόλι που θα εγγυάται την απρόσκοπτη άνοδο του Αρη από την Γ΄ Εθνική στη Σούπερ Λιγκ σε δυο χρόνια και ταυτόχρονα θα δίνει το όραμα που λείπει από την ομάδα. Αυτός που θα δημιουργούσε την αίσθηση εξυγίανσης και της αντεπίθεσης σε όλα τα επίπεδα.

Ο Γιώργος Γαλανός έχει συγκεκριμένο οικονομικό εκτόπισμα. Ενδεχομένως να είναι υπεραρκετό για την Γ΄ Εθνική αλλά συζητήσιμο από εκεί και έπειτα. Αλλωστε το επανέλαβε και ο ίδιος αρκετές φορές στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε, λέγοντας ότι ξέρει που φτάνει στο ταβάνι του. Απλά αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος που λέει ξεκάθαρα ότι μπορεί να βάλει άμεσα όσα χρήματα χρειαστούν για το διάστημα που θα… τρέχει η εκκαθάριση. Ο μόνος που αποφάσισε να βγει μπροστά και να προτείνει μια λύση. Εστω και αν δεν ακούγεται εύηχα στα αυτιά των αρειανών.

Η εμφάνισή του και η όποια προοπτική δίνει ίσως να κάνει τελικά καλό. Να ενεργοποιήσει τα… νεκρά κύτταρα του οργανισμού που λέγεται ΑΡΗΣ και τα αντανακλαστικά όσων έχουν την μπαγκέτα των εξελίξεων στα χέρια τους ώστε μέσα στο μήνα ο αρειανός να κληθεί να πάρει μια απόφαση ώριμη, συνειδητή και με επίγνωση της βαρύτητας που θα έχει για το μέλλον.

Προτεινόμενα Άρθρα