Ο σχεδιασμός του ΑΣ ΑΡΗΣ στο τμήμα μπάσκετ

από AllAboutARIS

Η διοίκηση του ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε κινήσεις που έχουν ήδη γίνει για τη νέα χρονιά στα τμήματα του μπάσκετ, που υπάγονται σε αυτόν.

Νέες συμφωνίες με προπονητές αλλά και ανανεώσεις συνεργασιών με προπονητές και παίκτριες ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι επιτυχίες δεν έρχονται ποτέ τυχαία. Είναι αποτέλεσμα σωστού προγραμματισμού, καλής οργάνωσης και σκληρής δουλειάς, όλων όσων απαρτίζουν ένα τμήμα.

Έτσι, το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΣ ΑΡΗΣ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησε το σχεδιασμό σε όλα τα τμήματα.

Αναλυτικότερα:

1) Ο Άκης Κοτανίδης θα είναι ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας και ο Πέτρος Αποστόλου, ο υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ του Αρη για την ερχομένη αγωνιστική σεζόν.

Οι δύο προπονητές συμφώνησαν με τους υπευθύνους των τμημάτων  και αναλαμβάνουν αμέσως τα καθήκοντα τους, για τον καλύτερο σχεδιασμό του προγράμματος των υποδομών του συλλόγου  μας.

2) Καλωσορίζουμε στην Αρειανή οικογένεια το Χρήστο Παπανικολάου και το Χρήστο Γκογκάγκη.
Τους επί 2 χρόνια Πρωταθλητές Θεσσαλονίκης εφήβους του ΑΡΗ, θα αναλάβει να προπονεί ο Χρήστος Παπανικολάου (φωτό), άνθρωπος, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και έχει αγωνιστεί στο αντρικό τμήμα του ΑΡΗ, για 2 χρόνια.

Το Παιδικό τμήμα του ΑΡΗ θα αναλάβει ο Χρήστος Γκογκάκης, ο έμπειρος σε τμήματα υποδομής κόουτς, που έχει εργαστεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τους δύο προπονητές θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε και να τους ευχηθούμε πολλές επιτυχίες.

3) Ο Βασίλης Μασλαρινός, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογό μας και θα προπονεί για άλλη μια χρονιά το τμήμα γυναικών.

4)  Η Έλενα Σύρρα και η Θεοφανώ Σολωμού,  θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο φερέλπιδες αθλήτριες του ΑΡΗ, που μέχρι πέρσι ήταν παράλληλα στο γυναικείο και στο νεανίδων, κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή, συμφώνησαν και θα αγωνίζονται για ένα χρόνο ακόμα.

5) Η διεθνής αθλήτρια Γωγώ Κανταρά, που λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες πέρσι, ανανέωση και αυτή τη συνεργασία της με την ομάδα του ΑΡΗ.

6) Η  Μυρτώ Σταμπουλίδου, θα συνεχίσει και αυτή με τη σειρά της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ΑΡΗ για άλλη μια χρονιά. Η διεθνής αθλήτρια του ΑΡΗ, που αποκτήθηκε από την Ένωση Καβάλας, πριν από 2 χρόνια, ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΑΡΗ, μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια επιτυχίες με το ΑΡΗ, καθώς και με την Εθνική ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα