Δεν ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΛ

από AllAboutARIS

Αναφερόμενος στην εκκαθάριση ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών, ο Θόδωρος Σιμόπουλος, νομικός του Γιώργου Γαλανού μίλησε για τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΑΕΛ, όμως στη Λάρισα η εκκαθάριση έχει κολλήσει.

Μία είναι η ΠΑΕ που έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάρισή της (η ΑΕΚ) και όχι δύο, όπως ισχυρίστηκε ο Θόδωρος Σιμόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Γαλανού. Ο νομικός του επιχειρηματία αναφέρθηκε και στην ΑΕΛ, στην οποία όμως υπάρχουν προβλήματα τα οποία είναι πολύ πιθανό ότι θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ, εφόσον επιλέξει αυτή την οδό για την επόμενη μέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, στη Λάρισα αντέδρασαν οι πρώην μέτοχοι της ΠΑΕ καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν τη διαδικασία και να είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να επιστρέψουν οι «βυσσινί» (που προβιβάστηκαν αγωνιστικά) στη Φούτμπολ Λιγκ έχοντας τα χρέη του παρελθόντος.

Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και στον ΑΡΗ, εφόσον πρώην παράγοντες στους οποίους θα πέσει το βάρος των χρεών στο δημόσιο κινηθούν νομικά κατά αυτής της διαδικασίας.

Προτεινόμενα Άρθρα