Πληρώθηκε το αέριο από μέλη της αρειανής οικογενειας

από AllAboutARIS

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε η παρεμβατικότητα του AllAboutARIS και πώς μέσω της σωστής ανάδειξης ενός προβλήματος μπορεί να βρεθύν και λύσεις.

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε η παρεμβατικότητα του AllAboutARIS και πώς μέσω της σωστής ανάδειξης ενός προβλήματος μπορεί να βρεθύν και λύσεις. Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR στο LIBERO 107,4 υπήρξε ευαισθητοποίηση αρειανών παραγόντων – εκτός του ΔΣ του Ερασιτέχνη που έβαλαν το χέρι στην τσέπη και πληρώθηκε το ποσό των 4800 ευρώ για να ξανασυνδεθεί το αέριο στο Κλ. Βικελίδης. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα χρήματα δόθηκαν από μέλη της αρειανής οικογένειας και πιο συγκεκριμένα από τον Μ. Ζορπίδη, τον Γ. Ψηφίδη και τον σύλλογο των βετεράνων του μπάσκετ. Αναφέρουμε ονόματα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αποδίδεται έστω και γι` αυτά τα…θεωρητικά μικρά ποσά στον καθένα αυτό που προσφέρει. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ευαισθητοποιήθηκαν και διέθεσαν ένα έστω μικρό ποσό, που όμως δεν είχε βρεθεί μέχρι το πρωί (εκτός από 1000 ευρώ) από την διοίκηση του ΑΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα